Bazı teknik analizlere göre bahsettiğiniz seviyelerin gelmesi bekleniyor, evet. Sizin satış taktiğiniz temelde yanlış değil hatta istatistiksel olarak doğru dahi olabilir ancak merkez bankalarının önemli kararlar vereceği ve gelecek yıl enflasyonun yüksek olacağı bir dünyada kripto paraların oynaklığı da artabilir (en azından bir dönem). Kripto paraya olan bakış değişiyor, kurumsal alıcılar yatırım yapıyor ancak öte yandan bazı kurumsal yatırımcıların satış dahi yapabileceği tahmin ediliyor. Bunlar aslında sadece birer "öngörü" tutma ihtimali düşük de olsa ağzı olan konuşuyor.

Benim BTC ile ilgili tahminim biraz yatay hareket edeceği, piyasalardaki analistlere göre bu esnada ETH ve altcoinler ise yatay hareket etmek yerine güç kazanacak. Bunun nedenini ise altcoinlerin artık güçlendiği düşüncesi oluyor. Ben de aynı kanıdayım ancak bu yükselişin düzgün ve kolay olmayacağını da düşünüyorum. Yatırım yaparken dikkatli olmak önemli.

Burada yazdığım mesaj kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir ve yatırımcının alacağı kararlar ve riskler, doğrudan yatırımcıyı bağlar.