Merhabalar dostlar ben dini konularda çok çıkmazda hissediyorum, inanıp veya inanmamak için somut bir delil bulamıyorum, siz ne düşünüyorsunuz, sizin dini görüşünüz ne? Açık konuşmak gerekirse siyasi nedenlerden dolayı bu kadar sorgulamaya başladım 5.sınıfa kadar din dersinde en başarılı hocalar tarafından en çok sevilen kişiydim, sonra öyle devam ettim ta ki liseye kadar, liseye geçince vatanını seven, okulda kim dardaysa yardımına koşan birisi olmaya çalıştım, sonradan iktidar yanlısı bir müdür geldi kendisini aşırı Müslüman olarak nitelendiriyordu ve gelir gelmez duvarlardan Atatürk'ün sözlerini, resimlerini indirmeye başladı daha 17 yaşımda herkes susarken ben bu müdürle mücadele ettim maddi durumum gayet iyi o konuda sorunum yoktu ancak tekstilcilere 30 liraya yaptırdığı hırkayı öğrencilere almazsanız okula sokmam sizi diyerek 70 liraya satmaya çalışıyordu, okulun atölyesinde üretilen robotları kendi özel şirketi üzerinden satıyordu, bu hırkayı alamayacak durumu olmayanları savunduğum için de bölüm hocalarım tarafından atölyede sıkıştırılıp tehdit edildim, müdürü ilçe eğitim dahil her yere şikayet ettim, okuldaki vatansever, Atatürkçü bütün öğrencilere bu olanları anlattım, belki de bu Atatürk düşmanı kendini Müslüman olarak nitelendiren ancak alakası olmayan kişilere karşı ettiğim mücadelelerim bende dine karşı travma yaratmıştır. Size sorum şu gerçek bir Müslüman hele hele ki bir devlet memuru sosyal medyadan ölmüş bir lidere hakaret edebilir mi?

Not: Liseyi 2019'da bitirdim 2020 itibarıyla da müdürün görevine son verildi, benim şikayetlerimden midir bilmiyorum.