grafigi her açtıgımda elim ayagım titriyor. bende hala maldayım. çıkmadım. sonuna kadar devam
Bunu sanırım yanlizca mukadderat biliyor 😀
Bugün İngiltere çok kötü açıklama yaptı , arkasından Rusya

ve Fed faiz arttırımı korkusu var 14-15 Aralık toplantisinda o yüzden karışık beklemeye devam ytd
global faiz kararları var sadece TR için değil.
Elinde döviz olanlar yaşadı dipten alımlar yapılabilir
Farklı platformda bu işi iyi takip ettiğini bildiğim, bilgili olduğuna inandığım bir arkadaşın az önce postunu okudum.
BTC 35.000 dolara kadar duşer diye uyarı yazısı yazmiş.
Fed kararından sonra biraz olsun rahat nefes alırız. Ancak 2 gün daha can yakacak gibi
Bugün bu civarlarda kapanış yaparsa 42.5'larda görüşürüz
46000$'ın altında 4saat kapanış yapmadığı sürece artık yön yukarı. En azından burdan 50~52k arasına bir yükseliş gelmesi lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Zararina ciktim ben artik yetti bugun
15ine bağlı faiz arttırımı olursa ortalık kan kırmızı

Onu fiyatlıyor şuan %80 ama faizler sabit kalırsa eski yerine gelecektir hızla.
şöyle bi 20k görse BTC ne güzel olur beee.
42 bin diyenlerde var youtube da
BTC'nin bu denli düşmesi aslında diplerden toplamak için en uygun zamanlar bu zamanları 2-4 yıl içinde mumla arayabilirsiniz. ytd.
Param sıfırlılarda kafam rahat 😳
Her bin yükselişe alarm kurdum, 1.5 senede 4 benzer düşüş yaşadım bu gibi günlerde grafiklere hiç bakmam. Kripto sabır işidir, spotta olduğum için sorun yok.
1 haftadir hicbirsey almiyorum usdt olarak beklemedeyim duruma gore bakariz birkacgun ortalik karisik Y.T.D
benim analizim şuan rakam rakamına tutuyor dünkü gelen 3 olumsuz haber ile süreç dahada hızlandı düşüceğine inanıyorum yatırım tavsiyesi değildir analizimin konusu
buyrun