o zaman şöyle diyeyim hocam size, ben genelde açıkcası knight online oynayan biriyim, cs go vs hiç oynamam cunku hile falan cok oluyor ama call of duty olsun o tarz savaş oyunları yada strateji oyunları tercihim oluyor , hiç oradan oyunlar oynamadım o yüzden çokl da bilgili değilim , yardımcı olabilirsen minnettar olurum
Hocam eğer pubg vs gibi battle royale oyunları seviyorsanız ve call of duty de oynadıysanız
call of duty warzone önerebilirim. Steam da değil ve bildiğim kadarıyla ücretsiz bir oyun. Biraz zorlayıcı olabilir
Strateji olarak
Stronghold Crusader HD önerebilirim. Aslında yenisi çıktı crusader 2 diye ama grafikleri iyileştirip asker sayısını vs kısıtlamışlar pek hoş olmamış ben sevmedim açıkçası.
Böyle harika bir oyun oynamak istiyorum diyorsanız
Detroit: Become Human oynayın derim. Gerçekten harika bir oyun.
Chill chill kendi halinizde bir şeyler yönetmeyi seviyorsanız
- Game Dev Tycoon (Oyun şirketi kurup oyun yapıyorsunuz.)
- Gas Station Simulator (Benzin istasyonu ve marketi işletiyorsunuz. Ama bunu karakterinizle yapıyorsunuz. Game dev tycoon da çalışanlarınızı yönetiyorsunuz.)
- Mad Games Tycoon (Oyun şirketi kurup oyun yapıyorsunuz ama Game Dev Tycoon'a göre bence daha eğlenceli. Küçük bir spoiler vereyim. Oyunun ilerleyen dönemlerinde knight gibi mmo oyunları yapıp ücretsiz sunup item üzerinden para kazanabilirsiniz. Canım çekti ben de girerim şimdi

)
- Mad Games Tycoon 2 (Konuyu biliyorsunuz. Biraz daha geliştirmişler ama bana nedense 1. oyun daha sıcak geliyor.)
- Prison Architect (Hapishane müdürüsünüz ve hapishane inşa edip yönetmeniz gerekiyor. Mahkumların ihtiyaçlarını karşılamazsanız isyan çıkıyor falan. Baya zevk aldığım bir oyun.)
- Startup Company (Yazılım şirketi kuruyorsunuz ve internet siteleri üzerinden para kazanıyorsunuz. O kadar basit değil biraz detaylı aslında. Örneğin youtube'yi oyunda yaparak video reklamları alıp para kazanıyorsunuz vs vs. Ben genelde tüm sosyal medya platformlarını yapıyorum. Sunucuları tek tek ayarlamanız gerekiyor. Sıcaklık derecesi, ön bellek boyutu vs vs. Çok sevdiğim bir oyun)
Ben matematikle ve düzenle kafayı bozmak istiyorum diyorsanız
Satisfactory önerebilirim. Çok çok sevdiğim bir oyun ama ciddi zaman ayırmanız gerekiyor.
Eğer kız arkadaşınızla oyun oynamak isterseniz(varsa)
It Takes Two önerebilirim. Bu oyun cidden güzel. Satın almayın, onun yerine steam da ea play aboneliği alın 1 aylık. Çünkü oyun 250tl falan ama ea aboneliği 30tl. Hem de oyun 10 15 saatte biten bir oyun.
Bu oyunlarını hepsine youtubeden bakıp öyle almanızı öneririm. Ben yıllardır oyun oynadığım için bana kolay gelen oyun size zor gelebilir. Hangisini alırsanız lütfen bildirin merak ederim
Şimdiden iyi oyunlar