Tam öyle anlattığınız gibi değil değişim sağlıyır ek olarakta 2 tane harika çalışanı Facebook grubunda yeni insanlarla etkileşim sağlatıyor haftada 1 2 defa da canlı yayın yapılıp sorularınızı vs bir cok seyi cevaplıyor günlük ödevler yapılıyor Herkes grupta paylasıyor ona görede ilerleniyor.
cevabı kime verdiniz hocam alıntı yaparsanız tam olarak öyle değil dediğiniz şeyi daha iyi anlayabiliriz. eğer bana dediyseniz, valla tam olarak öyle.
https://www.danismanlikchallenge.com...ayit-248861710 şuan girdim son 6 dk diyor. süre sıfırlanınca son 15 dk diye başa sarıyor. yani 15 dk da bir bu seminer yenileniyor. 1.5 saatlik seminerin 15 dk da bir başlaması zaten canlı değik kayıttan oldugunu gösteriyor.
Bunu kontrol etme nedenim ise, canlı diye katıldıgım ilk seminerde hiç bir mesajıma cevap alamamam olmuştu. Sonra bu forumda soru sorarken biraz da farklı kaynaklarda araştırdım. İnternet sitesine girdim tekrar yine seminer var, allah allah dedim. Bir açtım ki aynı kıyafet, aynı selamlar

Sonra emin olmak adına kapatıp 3. kez girdim yine aynısı.
Şimdi video kayıt olunca, cevap verilen yorumlar da her defasında botla kasılan yorumlar oldugu çıkıyor ortaya. Ama benim gibi canlı katılımcıların soru ve mesajları da havada kalıyor.
Dediğim gibi, 21 saatlik eğitimi yararlı olabilir, veya gerçekten ücretli öğrencileri ile canlı ilgileniyor da olabilir. Paylaştığı hikayeler, öğrenci başarıları vs. gerçek de olabilir. Onları bilemiyorum ama şüphe duyuyorum bu şekilde bir aldatmaca gördükten sonra. Canlı yayın eğitim semineri diye yayınladıgı eğitimin video kayıt olması bence büyük yanlış. Sonuçta insanlar canlı yayın diye sorular soruyor, ben gecenin 2 sinde izledim kaçırmamak için. Bir de ilk 30 dk da alana extra şunlar bunlar var diyor, halbuki istediğin zaman o 30 dkyı yakalaybiliyorken sanki canlı bir fırsatmış gibi sunuyor =) Eğer o eğitimi alıp, firmalara bu mantalite ile dijital pazarlama yapacaksam zaten eksik olsun. Kandırmaca çünkü bu.
canlı seminer, sınırlı sayıda yer var diyor, 15 dk da bir aynı kayıda giriliyor.
şimdi nasıl inanıp güvenip para verelim hocam buna?