civilengineer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam, çok güzel anlatmışsınız.

otomasyın konsuunu ben de farkettim, canlı yayın diye verilen seminer canlı değil. 1.5 saatlik seminer her 15 dk da bir açılıyor, günlerdir aynı kıyafet, aynu jest ve mimikler, birebir aynı cümleler, örnekler, aynı selamlar

yorumları da bota bağlamış belli ki, videoya uygun yorumlar atılıyor, senin yorum da kaynıyor arada. bunu farkedince soğudum zaten, satış için bunu yapan bir kurumun eğitiminden de fayda gelmez. bir de seminerde ilk 30 dk da alana şu hediye bu bilmem ne. Yahu madem canlı yayın değil, neden kandırıyorsun. Sazan avlamak maksat, kaç kişi bu kadar dikkat edip sorguluyor ki? Bu tip birşey ile ilk defa karşılaşanlar direkt alıyordur. Beni bile etkileyip sordurduguna göre =)

Eğitimi veren kişi anlattıgı kadar başarılı olabilir o konuda bilgim yok, seminer fena değildi, eğitimde de öğreteceği şeyler oldugunu düşünmüştüm. Ancak dediğiniz gibi, süreçte karşılaştıgım herşey canlı yayın ve o ana özel gibi adledilen ama çok önceden kurgulanmış kayıtlardan, otomasyonlardan ibaret.

Bir sonraki aşama adınızla; Örn.

"Ali'cim Merhaba, seminere katılmışsın gördüğüm kadarıyla yarıda kapatmışsın ama ne oldu aklında bir soru mu kaldı istersen facebook grubumuza gelip ücretsiz bi şekilde katılabilirsin. Hem seninle beraber eğitime katılan arkadaşlar ilk kazançlarını paylaşmaya başladı çok mutlu oldum gerçekten."
"Ali, Merhaba kardeşim. Geçen gün seninle aynı seminere katılan arkadaşlarla bir araya geldik. Çok güzel satışlar olmuş. Bugün Bordo Çarşamba biliyorsun. Sende ilgili bir şekilde seminere katılmışsın aramıza katılmak istersen sana özel sadece şu kadar dolarcık bir teklif gönderiyorum. İyi kazançlar."
vs. vs. tarzında taslak bile olduğunu anlayamayacağın yakınlıkta yazılmış müthiş otomasyonlu retargeting mailleri alacaksın

BÜYÜK NOT: Adamın sana karşı yaptıklarını bir analiz edip not alırsan. Eğitimi ücretsiz bi şekilde edinmiş olursun

* Rica ederim @civilengineer 'cim. Daha fazla detaylı anlatım için facebook grubuma gelip, bizi kandırmaya çalışan eğitimlerle ilgili olan eğitimime katılanlarla sohbet edebilirsin. Eğer eğitimimi almak istersen sadece 9.99 Dolar (!)