3 yaşında bir oğlum var, gündüzleri babannesinde başka yerde kalıyor ama akşamları bizde tabi ki.
Çocuğum sürekli zıplıyor ediyor, 3 ay önce eski alt komşum taşındı yeni tek yaşayan bi bayan öğretmen geldi, 2 ay geçti geçmedi artık dayanamadım diye şikayete geldi.
Bir önceki komşum 20 senedir aynı evde yaşıyordu, 3-4 ay önce başka şehire taşındı. 50 li yaşlarında, Allah razı olsun ben ne zaman yolda onu görsem abi mahçubum size çocuğum sürekli ses yapıyor dediğimde.
Bana "kardeşim sen hiç düşünme, bırak çocuğu çocuk o bende çocuk büyüttüm evde tıkılı kalıyor tabi ki hareket edecek" şeklinde cevap veriyordu sağolsun. Ben mahçubiyetle arada 1 kg baklava vs alır ikram ederdim içimden gelerek.
7 gibi eve geliyoruz, 9-10 gibi çocuğu yatırıyoruz zaten.
Yeni öğretmen hanım 2 ay sonra kapıya geldi, taşınırken ev sahibi kendisine üst katta çocuk olduğunu vs söylemişler zaten kabul ederek taşınmış.
Biraz uzun oldu ama
"koştukça zıpladıkça çok kızdım, kızdıkça çocuğum huysuzlaştı tepkileri değişti, inadına yapar oldu. Çocuk bu ya gerçekten anlamıyor.
Ama şunu gördüm çocuğu 1 adım atsın diye dünyayı verecek anneler babalar var şuanda, şükrediyorum Allah' a, bu tür bir konudan karşımıza gelen olursa çözümüm olmadığını, istiyorlarsa taşınabileceklerini iletiyorum."
Ha bu arada, 1-2 haftaya evden çıkacağım zaten.