Darkanonims adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden dolayı ban yediniz hocam ?
daha önce Mobiroller ile 3 uygulama yapıp google playe yüklemiştim sorunsuz olarak yayınlanıyordu daha sonra uygulamalar kaldırıldı ve böyle mail gelmişti.
Alıntı
Bu, Google Play Yayıncı hesabınızın sonlandırıldığına dair bir bildirimdir.
FESİH NEDENİ : Yayıncı hesabınızın kayıtlı e-posta adresine gönderilen önceki e-postalarda belirtildiği gibi Geliştirici Program Politikaları ve Geliştirici Dağıtım Sözleşmesi'nin birden çok ihlali .
Google Play Yayıncı sonlandırmaları geliştiricilerle ilişkilidir ve birden fazla hesap kaydını ve ilgili Google hizmetlerini kapsayabilir.
Geliştirici Program Politikalarını nasıl uyguladığımızı daha iyi anlamak için Geliştirici Politika Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz . Politikayı incelediyseniz ve bu fesih işleminin hatalı olabileceğini düşünüyorsanız, lütfen politika destek ekibimizle iletişime geçin .
Lütfen yeni bir geliştirici hesabı kaydetmeye çalışmayın. Şu anda hesabınızı geri yüklemeyeceğiz.
Google Play Ekibi