Hocam bakın girişimcilik öğrenmektir buna kesinlikle katılıyorum . Sizin dediğiniz gibi geliştirmek herkesin aynı yaptığı şeyleri aynı yaparak aynı sonuçları amlanız mumkun degıl. sattıgınız urun sizden ıyı kımse bılemez. fatıh coban veya dıger kurslar farketmez mılyonlarca kısıye aynı kursu anlatıyor sızce bır taktık kac kısı kullanabılır. bugun bır taktık ne kadar yayılırsa kazanc o kadar duser. gırısımcılık demek musterının ıstegı dogrutusunda hareket etmek demektır. gecmıs hıkayelere bakarsanız. bunu çok ıyı anlarsınız. buna bu kadar para verılecegınıze kıtap okumanız en faydalı olur. gecmıs orneklere bakarsanız cok ıyı satıslar yapabılırsınız. olayın en sonunu sıze soylemek ısterım. sızce daha once satıs ısın bu ısın uzmanları deneyler yapmıs ve kıtaplar olusturmus. bu kadar verılerı olan ve ınsan uzerınde satısın etkısının ne oldugunu bılen uzmanlar mı yoksa bır fatıh coban mı sızce hangısı ?
lütfen kitap okumanızı öneririm satış yapmak mı istiyorsunuz işte en doğru kaynak kitaptır her zaman ...
son tavsiyem bir kişiye bağlanmak yerine farklı görüşlerden daha önce kendini piyasada isim yapmış insanların hata ve başarılarını okumak çok faydalanacağı kaanatindeyim..
Hocam 2 elim kanda da olsa günde minimum 30 dk güne kitaba ayırırım, bacaklarım da kandaysa ve okuyamazsam bir sonraki gün telafi ederim onu

ama olay metodoloji değil, sonuç; siz metodolojiye takılmışsınız.
Bilgi veya kişiler vardır, kitaplardan, bilgi veya kişiler vardır belgesellerden, bilgi veya kişiler vardır seminerlerden ulaşabilirsiniz. Şimdi bir duayen kitap yazmıyor diye napalım seminerini izlemeyelim mi mesela? Yok abi kitap yazarsa okurum yoksa seminer falan bana ters mi diyelim
Şurada yanılıyorsunuz, -konuda sordugum kişiden bağımsız konuşıyorum şuan- aslında benim sordugum kişi özelinde bir soruydu iyi midir kötü müdür eğitimi diye ama süz tüm benzer eğitim seminerlerini hedef almışsınız, ona cevap vereceğim. Eğer bir seminer sunucusu ve içeriği ile dolu doluysa, zaten orada bu saydığınız başarılı ve başarısız insanların, projelerin hikayeleri yer alır. Ben Warren Buffett'ın ne kadar kitap olduguğunu Serdar Kuzuluoğlu'nun -sanırım TED seminerleriydi- konuşmasında öğrendim mesela. o gazla 2-3 ay boyunca kitap okuma hızım inanılmaz artmıştı hatta

Neyse...
Şimdi A kişisi eğer başarılı bir seminer hazırlamışsa, kendisinin kitaplardan, belgesellerden, seminerlerden, internetten şuradan buradan edindiği tüm bilgileri harmanlayıp filtreden geçireceği için sunduğu için, zaten siz pek çok kitap okuyarak edineceğiniz bilgileri rarlı bir şekilde hap gibi alacaksınız. Yoksa bu adama o seminerdeki bilgiler gökten inmiyor, elbette o da kendinden daha iyi bilenlerden öğrenip derliyor.
Burada olay metodoloji değil yani sonuç, ben bu kişi özelinde sormuştum sorumu. Yani obilgiler sağdan soldan copy/paste teorik bilgiler midir, yoksa gerçekten araştırılmış, denenmiş, tecrübe edilmil, benim ulaşamayacagım duayenlere ulaşılarak elde edilmiş değerli bit hazine midir. Eğer öyleyse kitapta da anlatsa, seminer de verse, youtube videosu da çekse değeri aynıdır.
Yani udemy eğitimi olur, seminer olur, bir blog yazısı olur, kayda değer bilgi içerdikten sonra illa kitap olacak değil.
Her gün kitaba ayırdıgım vaktin sebebine gelecek olursak da, diğer kaynaklardan farklı olarak uyaransız olması, yüksek konsantrasyon, ruhsal ve zihinsel dinlenme süreçleriyle yaratıcılık çok daha artıyor kitap ile girilen etkileşimde. Onun için aksatmam kitap olayını.
Konuyu zenginleştirdiğiniz için de teşekkür ederim.