iPhone kullanmaktayım hocam ve hiç bir uygulama bağlılığı bulunmamakta. Hesap şifresini değiştirmem geeektiğine dair sürekli uyarı vermekte ve sürekli şifre değiştirmekteyim. Hesap kullanılamaz halde. Sürekli uyarı vermekte.

ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce başıma geldiği için söylüyorum. Android kullanıyorsanız eğer bazı kurulu programlar müdahale edebiliyor. Biz ne olduğunu anlayamamıştık çalıştığım kliniklerin birisinde çalışan kızın telefonunda açıktı ve telefonda virüs olmamasına rağmen ve herhangi bir uygulamaya giriş yapılmamış olmasına rağmen işlem yapıyordu. Bu bahsettiğim 5 yıl kadar önceydi.

Eğer Android bir cihaza sahipsen belki benzer bir sorun olabilir. Ancak şifreyi değiştirip bir süre kullanıp o şekilde anlayabilirsiniz.

Bir diğer konuda yapay beğeni izlenme gibi servisler kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir. Burada direkt olarak bir sorun olmasada sanıyorum şikayet gibi durumlarda benzer sorunlar yaşayan kişileri okumuştum.

Öncelikle şifreyi değiştirip bir süre kullanıp sonra ne olduğuna bakmak anlamlı olabilir.