merhaba arkadaşlar. arakat bir dairede oturmaktayım taşınalı 1 yıl oldu.
Üst katımda 3 çocuklu bir aile var. Bina eski ve yalıtım yok. Öksürsen duyulur o derece. Şimdiye kadar hiç arakatta oturmadım.

Bu komşu şahısların çocukları 3 4 yaşlarında 2 erkek çocuk sabah 8 de mesaiye başlarlar sanki ayaklarında kiremit var. 1 yıldır idare ettim çocuktur dedim ama yok arkadaş. Defalarca uyardım kapısına gidip anlıyorum dedim çocuk yaparda biraz kontrol edin dedim. Alınan cevap tamam ederiz sabaha aynı.

Evdekiler bıktık. anlıyoruz çocuk ama inanın o koşmalar insana cinnet geçirten türden. Elimden bir kaza çıkacak en sonunda. Bizde çocuk büyüttük ama koşturmadık koştursakta saatini bildik alttaki komşumuzu düşündük.

Şimdi çocuktur yapar diecekler olabilir ama bir yerden sonra çekilmez bir hal alıyor inanılmaz gürültü. (yalıtımda yok yerde de parke döşeli) güm güm.
yani yorulmuyorlarda bu çocuklar.

Ben sinir hastasıyım kendim kontrolü kaybediyorum. Bu yüzden daha önce kötü tecrübelerim oldu o yüzden Allah kimseye yaşatmasın Allah korusun diyip sakin kalmaya çalışıyorum.

Sormak istediğim şu :

1 aslında bu işi çözerim ama komşuyuz sonuçta benimde ailem var olası durumlarda kendimden korkuyorum çünki laf anlamayan tipler.

2 yasal yollar nedir? polisi arasam gelecek adamlara dicek ses yaptırma bu kadar. Bizden önceki kiracı da bunları savcılığa vermiş (yaşlı yalnız bir kadın)

3 taşınmak .

siz olsanız ne yaparsınız ?

edit: aynı şekilde ses yaparak uyutmam kimseyi ama alt katımda hasta yaşlı bir adam var kıyamıyorum.