SATILMIŞTIR
Uygulama adı : PM ile.
Uygulama linki : PM ile .
Yayınlanma zamanı : 2020
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Sadece Admob
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Herşey dahil.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Yok
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Hayır
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Ömürboyu
Geliştirici hesabı dahil mi? : Evet
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır

Developer console içerisinde 3 adet uygulama mevcut 1 tanesi aktif native aktüel ürünler uygulaması gelişmiş güzel bir uygulama. Gelişmiş sorunsuz çalışan bir botu mevcut. Sadece bu uygulama + bot için ödenen fiyat 750 TL market görselleri özel tasarım yaptırıldı +250 TL ASO çalışması yaptırıldı ve şuan ilk 20 içerisinde kelimesinde.

Uygulama zaman ayırmadığımız bir uygulama haline dönüştü. Daha önceki dönemlerde kelimesinde ilk sıralarda yer almakta ve günlük 30-150 TL arası ilgisiz kazandırmaktaydı şuan kazançlı uygulama olarak satışa koymuyorum alan kişi ilgilenirse güzel sonuçlar alır diye düşünüyorum. Uzun zamandır ilgilenilmiyor olmasına rağmen ASO sebebi ile konumu da oldukça iyi durumda.

Sadece bu uygulama için harcanan para reklamlar vs.dahil etmiyorum 1500-2000 TL civarı.

Ben developer console + native uygulama bot. vs. için toplam 1000 TL düşünüyorum.