Bende bu sistemi bekliyorum, riskli alıp 24'e uzattık
Bence şu zam ortamında en iyi yapılacak şey askerlik. Yeme içme zam gelse de etkilenmezsin

Hem zam stresinden kurtulursun hem de askerliği ortadan çıakrmış olursun (:
en hızlı şekilde git kurtul

ben kurtulamadım üstüne bide düğünyaptım

8 günüm kaldı. Üstümden çok büyük bir yük kalkmış olacak
Şuan kibrista askerim keşke yaşım geldiği zaman gelseydim diyorum

$57
evet etmeyecektir. Yeri değiştirmesede gittiğin yerde göreceğin değeri değiştirebilir. Ayrıca Askerlik önemsiz Askerden döndükten sonra Hayata daha ciddi bakacağın için kursa gitmek zaman kaybı gibi gelebilir. Askerden önce bunu tamamlarsan askerden döndükten sonra hatada daha gerçekçi baktığında, İş bulma oranın eskisine oranla en az %50 daha fazla olacaktır. Eğer askerden sonra giderim diye düşünürsen samimi söylüyorum askerliğin bittikten sonra bunu ertelenebilir bir şey olarak göreceksin ve erteledikçe erteleyerek bunu gerçekleştiremediğin bir hayalin olarak bırakma oranın bence %90 civarında..
Bunu yazmaya girmiştim. Gerek kalmadı, çıkıyorum
erkenden git gel tamamen çünkü cv'ne ekleyince tecilli değil direk yapıldı olarak gözüktüğü için iş başvurularında uzun vadeli çalışmaya açık oluyorsun
valla git gel ben gidip geldim kafam rahat, hemde pandemiden dolayı birçok yer eğitim yaptırmıyor.
Ben 1 yıl tecilli durdum sonra baktım olmayacak aradan çıkartayım dedim, tertip 2001/1 olması gerekirken 2002/1 olacak bu bile ayrı koyuyor

İşler tam tıkırında değilse aradan çıkartın ileride işin gücün ortasında ayağınıza dolanmasın, hem her şey yaşında güzel. İmkân ve zaman varken geri tepip 3-5 yıl sonrasına atmak vakti gelince ayrı bir yük olur. Yoklamayı şimdi yapsanız Mayıs celbine atar, kışın gitmek istiyorsanız 16 Mayıs - 15 Ağustos arasında yaparsınız Kasım celbine atar. Ben Ağustos'un sonlarında yapmıştım en erken Şubat celbine attı, birkaç ay öncesine kadar pandemiden dolayı aylarca uzamalar oluyordu artık o kadar olacağını zannetmiyorum erken çağırılanları bile görmeye başladık. Pandemi süreci bu şekilde gider, olağan üstü bir durum olmazsa birkaç ay öncesinde olduğu gibi sevkleri uzatacaklarını zannetmiyorum.
Herkese fikirleri için teşekkürler