Açıkçası bu akşam biraz canım sıkılıyor. Böyle bir başlık açıp aktivitede bulunmak geldi içimden. Merak da ediyorum.
Gidip de pişman olduğunuz, bir daha elinizden geldiğince yolunuzu düşürmeyeceğiniz şehirler hangileri?
Benim gidip pişman olduğum yerlerden biri Balıkesir'di. Aslında çok sakin, iyi bir yerdi de nedense çok sıkıcı bir havası vardı.
yozgat mesela. bursa-erzurum arasını arabayla 20 kere gidip gelmiş biri olarak, yozgat benim pişmanlığımdır. insanları genelleme yapmak gibi olmasın ama bağnaz ve gerici. tuvalete girmek için terkedilmiş bir avmnin 6.katina çıktım. yaşadığım ürkütücü deneyimlerden birisiydi. böyle mallsoft gibi bir şey düşünün. bayburt'a gitmeyin. rize'ye gitmeyin, gümüşhane ve trabzon daha iyi. en iyisi de batum. eğer uzun yol yapıyorsanız, eskişehir ve ankara en iyi duraktır. eğer doğu tarafına bakıyorsanız, erzurum bir çok insan için yeterli deneyim sunar. karslı biri olarak, kars o kadar keyifli değil, tabii profesyonel kayak yapmıyorsanız

) balıkesir için kıyı kesimlerinde çok efsane yerler var. merkez bölgesi sıkıcı. biraz daha kütahya tarafına bakabilirsiniz küçük ilçeler hem sakin hem de eğlencelidir. aynı şekilde düzce'ye de gidilmez. çok fazla deneyimim oldu, bir blog kurdum daha önce ama teknoclouds üzerine çöktü sağolsun