erekaone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selamlar.
Konuyla değilde, katılımcı arkadaşlarla ilgileniyorum daha çok o yüzden yeni cevap yazma fırsatım oldu.
Konu günceldir. Ancak söylendiği gibi biz bu işi başlattığımızda dolar 7-8 bandında ve halen bu iş için olanak sağlayan bir durumdaydı. Bu sebepten ve benim de tavsiyem ile, düşük bütçesi olan arkadaşlar için bu iş modeli şu an UYGUN DEĞİLDİR Katılımcı arkadaşlara da bu yönde gerekli uyarıyı yaptık. Devam eden küçük bir azınlık ile (yüksek bütçesi olan) devam ediyoruz.
Elbette her işte olduğu gibi vazgeçen devam eden daha başında bırakanlar oldu.
Zaman, emek ve madii olanak herkes de mevcut olmayabilir maalesef.

Bir de ülkenin bu zorlu günlerinde tabiri caiz ise tek atımlık kurşunu bir umut için harcamayı kimseye tavsiye etmiyoruz.

Devam edenler ya da bizler için durum:
Giriş baremi yükselmiştir dostlar. 100 dolar bugün 1500 TL belki yarın 2000 tl olacak ki asgari ücretin yarısı demek.
Bütçe dengesini ayarlayıp halihazırda iş modelini icra eden arkadaşların gelirleri de yaptıkları yatırımlar ile paraleldir. Zarar eden kara geçen de mevcuttur. Kendilerini belli edip etmemeleri onlara kalmış bir durum kimseye zorla geri bildirim attıramam

Benim için durum: Tam gaz devam ancak etkileniyorum. Dolar kazanıp dolar harcıyorum ama TR de yaşadığımız için ekonomi bizi de etkiliyor.
Minimum ne kadar dolar sermaye lazım hocam ?