Ben anlamadım. Yapılan cevaplarıda anlamadım. Adamlar tutup zaten ince detaylar paylaşmamış (paylaşsalar bile ne olucak ki). Yani demek istediğim neden kızıyoruz ki buna? Biraz daha özgüvenli olmalıyız bu konuda. Siz bu makale ile birilerinin sizin bilginize yetismesinden korkmamalısınız. Ayrıca ne demis atalar boynuz kulağı geçer. Bırakın insanlar öğrensin, sektör gelişsin. Bizlerde kendimizi geliştirelim.
Muhtemelen yarın bir blog açıp bildiklerimi anlatsam bende aynı tepkiyi göreceğim o zaman. Bilgi paylaşmak piyasayı neden kötü etkilesin anlamış değilim (hemde temel bilgiler). Hani sanki hepimiz yıllarca eğitim alıp wordpress nasıl kurulur öğrenmişiz gibi biraz abartılı tepkiler olarak bakıyorum duruma. Hangimiz google'a "wordpress nasıl kurulur" yazmadık ki zamanında? Bence bilgiden bu kadar korkmamak gerek. Hani desem ki haber sitesi niye bunu paylaşıyor tamam mantıklı olur ama webtekno konseptiyle bu konuya çok çok uzak bir web site değil zaten. Chip dergiside zaman zaman bu konulara el atıyor mesela bence aynı şey. Daha geçen gün forumdan bir arkadaş "wordpress kurmakta ne var çok profesyonel bile olsa 2 saatimi alır" diyordu mesela. Şimdi bilgiyi paylaşanı linçlemek yerine sektörde hiç bir şey bilmeden bir şey bildiğini sananları linçlesek biraz daha anlayışlı bakardım bu konuya.