eminbarkcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektörel düşünelim biraz. R10 da belki binlerce kişi Seo hizmeti sunuyor. Bir makale yazıp tüm bu sektördeki kişilerin işini boşa çıkarsam bu sektördeki insanların hoşuna gider mi veya doğru olur mu ? Ben bu şekilde düşünüyorum. Evet, bilgi paylaşınca güzel ama doğru şekilde bilgi vermek gerek, sektörü de korumak lazım.
Merhaba hocam yanlış anlamayın lütfen bu sadece fikir üstüne fikirdir kesinlikle baltalama veya kötü niyetim yok bilginiz olsun.

Yorumunuza ve fikrinize gelecek olursak benim gibi birçok kişinin size katıldığını düşünüyorum ancak şöyle birşey var altı üstü webteknodan bahsediyoruz elon musk değil ki bir bildiri ile sektöre yön versinler yorumlardan da anlayacağınız üzere biz sektör çalışanları olarak zaten webteknodan biumuduz yani demem o ki webtekno isterse udemy 2 olsun işi bilen biri onlara tamah etmez onlara uyup da rehberliklerine güvenen kişiler bir yerlerde zaten eksik kalırlar ve muhakkak yine sektörün ilgili uzmanlarına yamanmak zorunda bırakırlar kendilerini ikinci varan ise webteknonun bu hareketini doğru buluyorum en azından işi bilmeden eline yüzüne bulaştıranlar yüzünden sektörde ekmek yiyen birkaç kişi çıkar muhakkak tabi etik olarak bu dediğime bakarsak vatandaşın hata yapması ve bizim bundan kar gütmemiz hoş bir düşünce gibi gelmeyebilir ama tüm olay da bu başkaları yanlış yapıyor ki biz hala ekmek yiyebiliyoruz bu sektörden. naçizane fikrimdir. iyi forumlar dilerim.