igunaycom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O taş taş geçtiğin eski, senin bugününü etkiliyor işte!
Bugün sizin görmediğiniz, görmek istemediğiniz, görseniz de küçümsediğiniz yatırımlar da bundan 10-20-30 sene sonrasını etkileyecek!

Nasıl senin şanlı tarihin sadece 100 yıllık bir tarih değilse, bu ülkedeki bugün yaşanan bütün temel sorunları da geçen 20 yıllık bir temele dayanmıyor.
Şimdi git ötede oyna...
Zira sana ne desem almayacak bi kafan var... Taa buradan belli oluyo
la hayatımızı çaldınız hala konuşuyorsunuz utanmadan. daha ne istiyorsun tüm mal varlığımı mı vereyim gel 15 bin dolar para kazandım kriptodan hepsini sana vereyim yeter ki sus. yav din mi bu da körü körüne bağlanıyorsunuz kardeşim? allah yok falan mı diyoruz da biz savunuyorsunuz bu kadar saldırıyorsunuz. 25 yaşıma geldim ne babamdan ev ne araba ne 5 tl para kalıyor. geçmişte yaşayanlar gibi 1 tane gecekondu dikip müteahhite verip 2 tane dairem olmayacak.
boş konuşma da bana çözüm bul. ben nasıl ev ve araba alacağım. yav 20 senedir yönetiyorsun. başkanlık sisteminden sonra ülke batmış. hala gelip eskiden şu yoktu diyorsun. yav sen şaka mısın? şaka mısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
suriyelileri afganları doldurun. 1 evi 3 aile tutsunlar kiralar uçsun. ben 4000 maaş alayım 2000 kira ödiyeyim. 2021 yılında KALORİFERİ BİLE AÇAMIYAYIM. BAK TEMEL ISINMA İHTİYACI BU BAK. TEMEL İHTİYAC. BARINAMIYORUM ISINAMIYORUM. ADAMIN YAZDIĞINA BAK YA.
burdan söylüyorum Allaha. bu gençliğimi ve hayatımı çalan ******* adamları cennete alacaksan ben girmiyorum o cennete.
girersem de şeref sizim