DoktorCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimseye zorla bir şey aldırmıyorum. Kendimin de yatırım yaptığı bir projeyi ne için yatırım yaptığımın sebebini anlatıyorum. YouTube da onbinlerce token, coin projeleri öneren insanlar var. Onların her dediği insanları milyoner mi yapıyor? Ben konumda da ARAŞTIRIN ondan sonra tatmin olursanız yatırım yapın demişim. Bakıyorum da forumda YABANCI token projelerine bu tarz yorumlar gelmiyor. Anlaşıldı sizin TÜRK PROJELERİNE alerjiniz var. Tamam hocam dolandırsın da elin gavuru dolandırsın dimi. Bırakın artık bu zihniyeti. Belki başarılı olurlar da adımızı duyar dünya diye bile insan destek olur.
niye içerledin bukadar ben hiçbir tokeni desteklemedim ne yerli ne yabancı, işim olmaz. Sadece bu konuyu görünce dostumun mesajını alıntılayıp ona görüş olarak katıldığımı belirttim. GENEL fikrimi söyledim. Kim ne yatırırsa yatırsın banane ben genel izlenimlerime bakarım, diğer hiçbir mevzu grup vs beni bağlamaz. Başarılı olsada olmasada bana bir faydası yok yerlininde yabancınında. İyi akşamlar.