Selamlar arkadaşlar, ben Muhammed. Mimariyi gerçekten çok seviyorum her gün Designmilk, Fubiz, Behance benzeri sitelerden saatlerce tasarım evlere bakıyorum... Hayaller kuruyorum, orada yaşayan insanalr neler hissediyor diye, zaman orada nasıl geçiyor, geceleri gök yüzüne baktıklarında neler hissediyorlar, bazen evin koridorlarında yürüdüklerinde, arkadaşları ile evlerinde buluştuklarında ve çocukları ile bahçede kahvaltı yaptıklarında neler hissediyorlar acaba diye düşünüyorum. Bu yüzden ben de evler ve yapılar tasarlamak istiyorum, çünkü bir nevi insanların hayatlarını da tasarlamış oluyoruz bu şekilde, hilserini, düşüncelerini, zevklerini ve yaşamlarını tasarlıyoruz.
işte bu beni cezbediyor ve çok heyecanlandırıyor. Ama bu konduda bir okul okumadım ve okumaya da pek zamanım yok gibi, 3D konusunda iyiyim, birçok tasarımım var 100 üzerinde oyun yaptım mesela onun dışında birçok animasyon vs. Hatta şirketlerde ürün tasarımı bile yaptığım oldu. İşte tam da bu yüzden mimariye atılmak istiyorum ama çok sorum var ve çok sorun var... Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Her zaman her konuda merak ettiklerimi sorabileceğim bilgi alabileceğim, buna gerçekten çok ihtiyacım var. Çünkü çoğu şey internetten arayarak bulunamıyor.
Onun dışında ben "indanalar bana mimari konusunda güvenmez iş yaptırmaz diye" kendi paramı topluyorum kendim yapacağım bu benim için bir tutku bir aşk işi artık...

Bu konuda bilgisi olan indanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Mesela bir projem vardı, geçenlerde bir mimar ile konuştum yerin dibine gömdü beni hayallerimi yıktı, hiç hesaba katmadığım şeyleri söyledi. O zaman kafama dank etti aslında...