angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam postegro gizli instagram profillerini gösteriyor. Çalışma mantığı siz kullanıcı adı ve şifrenizi veriyorsunuz postegro üzerinden profilinize bakan kim varsa "Bana kim baktı" kısmında görünüyor. Önceden bakanın ilk 3 harfi görünüyordu kaldırdılar. Şimdi 14.99$'a profilinize kim bakarsa görünüyor. Mesela eski bir kız arkadaşınız var takip isteği atıyorsunuz kabul etmiyor. Postegroya herhangi bir instagram hesabıyla girip istediğiniz kişiye bakabiliyorsunuz. Günlük 3 hakkınız oluyor. Mesela senin takipçilerinden hiç kimse postegro kullanmıyor diyelim. Sen de kullanmıyorsun. Bir başkası senin profilini postegro üzerinden göremiyor. 300 takipçin var hiçbiri kullanmıyor ama sen postegroya girdin profilini tanıttın. Postegro otomatik olarak o 300 kişinin profilini analiz ediyor verileri indiriyor. Artık onların da profilleri başkaları postegrodan baktığında görünüyor. Örümcek ağı gibi. Çalışma mantığı bu diye düşünüyorum. Legal değil. Tasvipte etmiyorum. Sadece sorduğunuz için söyledim. Ama %100 çalışıyor.
açıkladığınız için teşekkürler, gereksiz bir uygulamaymış..