Dostum sadece "doğru soruyu" sorduğun için cevap vereceğim.

Sadece makale girişi yaparak, web siteni bir yerlere getirip para kazanabilirsin. Hem de, bunu diğer rekabetli kategorilerden çok daha basit bir yolla yapabilirsin. Ancak her oyunun kuralı vardır.

1. Kural:
Kategorini çok iyi seçmelisin. Her makalen en az 1500 kelime olmalıdır.
2. Kural:
Alan adını çok iyi seçmelisin. İçeriğin ile doğrudan bağlantılı olmalı. Güven sağlamalı.
3. kural:
Meta title (Başlık değil, seo başlığı) ve meta description kısımları çok iyi seçmelisin. Bunlar sitenin vitrinidir.
4. Kural:
Makale Üslup, birinci, ikinci, üçüncü tekil şahıs anlatımından en doğru olanını seçmelisin.
5. Kural:
Yazar Biyografisi çok iyi hazırlanmalı. Yazara ait sosyal medya hesapları da olabilir. Yazarın hikayesi anlatılmalıdır.
6. Kural:
Çoklu yazar hikayesi... Hiç kimse her konuda uzman değildir. Her uzmanlık kategorisine bir yazar atamalısın. (Yazar sensin aslında, her yazıda farklı isim olmalı)
7. Kural:
Çok Sade bir Site. Bir milyoncu gibi esnaf değil, pırlanta satıcısı esnaf gibi görün. Sade, şık.
8. Kural:
Her makale para kazanmaya yönelik olsun. İnsanların her aradığını değil, para harcamak için aradığını yaz.

Dostum, seo, backlink, tanıtım yazısı gibi kısımlarda rekabet gücün yoksa, elinde tek seçeneğin ve bedava olan, hayal gücündür. Yazacağın makaleler okuyucuyu kendine çekmeli, başkalarına tavsiye etmesini sağlamalıdır. Rekabet gücün yoksa, seo uyumlu makale yazarak bir yere gelemezsin. Her okuduğuna değil, gördüğüne inan. Görmek için, elinde analiz aracı ve inceleyebileceğin siteler olması yeter. Yukarıdaki maddeler başlık gibidir. Altı doldurulmalı, artık onuda sen yaparsın.

İyi forumlar.
Bir dost