medyafenomeni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arakdaşlar R10 üyesi olan @SarSeoAgency; nickli üye ile gündüz anlaştık. Az önce any deskten yetki verdim. inceledi. Konudaki adsense içindeki 200 tl dahil 2900 TL'ye anlaştık. Birde diğer adsensem vardı onuda 2500 dedim. İçinde 1100 tl para var ikisine 4500 TL'ye alayım diyor. Burası goy goy yapacak yer değil. Gündüz 5350 TL anlaştık içindeki 1100 tl'yi eklemedim. Ekledim zaman 6450 dedim.

Birine konuda olana 2900 yazdım içinde 1100 tl olana ise 3350 TL yazdım

Bana attığı mesaj

2adsense için sana teklifim 4500 hocam satıcı sensin alici bnm uygunsa hemen uygun değilse sağlık olsun canın saolsun hocam her şey bir yana canın saolsun derim tercih senin saygı duyarım sana teklifim budur hocam yazılımların senin olsun hostingleride senin olsun siteler ve adsenseler için son fiyat 4500 🙋🏻*♂️...

Engelledim yolu verdim arkadaşa.

Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım. LÜTFEN SADECE CİDDİ ALICILAR YAZSIN.

@ByMetiN; atıyorum
hocam ben ne alaka hashhahaha. Ben size mi yazmışım ? Size yazdıysam kanıt atın bari Ayrıca siz kimsiniz ?

Mesajınızdaki yanlışınızı düzeltin lütfen. Sizi tanımam etmem adsense hesabıda alan birisi değilim, adsenseden para kazanan biriside değiliim ben adsense ile sadece onay konusunda ilgilenirim.