"Sizi Gelecekte Zengin Edebilecek Bir TÜRK Projesi"
Şunu okuduktan sonra içeriğe bakam gereği bile duymuyor insanlar. Aynı dediğin gibi Türk projesiyse maalesef sonuç hüsran. Herkes tokat derdinde, göz boyamalar kazanç vaadleri 6 ay sonra sahipleri kayıp. Devlet peşine düşmüyor insanlar mağdur vs vs. Konuyu açan arkadaşım normal tanıtım yap insanlar sana güvenip para yatırır ve ilerde sorun olursa sana üşüşürler malum kandırıldık diyen çok oluyor ülkede..
Ben kimseye zorla bir şey aldırmıyorum. Kendimin de yatırım yaptığı bir projeyi ne için yatırım yaptığımın sebebini anlatıyorum. YouTube da onbinlerce token, coin projeleri öneren insanlar var. Onların her dediği insanları milyoner mi yapıyor? Ben konumda da ARAŞTIRIN ondan sonra tatmin olursanız yatırım yapın demişim. Bakıyorum da forumda YABANCI token projelerine bu tarz yorumlar gelmiyor. Anlaşıldı sizin TÜRK PROJELERİNE alerjiniz var. Tamam hocam dolandırsın da elin gavuru dolandırsın dimi. Bırakın artık bu zihniyeti. Belki başarılı olurlar da adımızı duyar dünya diye bile insan destek olur.