Bilip bilmeden değil ki hocam. 2 Ay önce eski kız arkadaşım mesaj attı. Dedi ki her gün neden profilime bakıyorsun yeter artık falan. Ben öyle hesabı olduğunu bile bilmiyordum bile. Bizzat yaşadığım için çalışmayan bir uygulama diyebiliyorum. Uygulama algoritması bu şekilde çalışmakta. Siz uygulamayı kullanıyor ve kız arkadaşınız da kullanıyorsa havuz sistemi olarak düşünün. Kısaca siz kaynanıza sürekli bakıyorsanız random arama geçmişiniz den atıyor.
Hocam günlük sürekli olarak 3 farklı arkadaşına bakıyorum. Arada da kız arkadaşıma bakıyorum. O 3 arkadaşı neden görünmüyor da sadece kız arkadaşım görünüyor. Bir de arkadaşlarının instagram kullanıcı adları 20 karakter diyelim. Kız arkadaşımın ki 7 karakter. Orada 7 tane * oluyor. Kontrol edip uzun bir instagram hesabından baktım. Karakter kaç taneyse o kadar * çıkıyor. Dün değil evvelsi gün arkadaşım satın aldı Bana kim baktı paketini. Arkadaşımın kesinlikle bakan instagram hesabından haberi yoktu. Bakan hesap 0 takipçili yeni açılmış bir fake hesap. Onu neden gösteriyor o zaman ? Bakan hesaba yazdı kimsin diye. 0 0 0 takipçi yani. Söylemiyor. Konuşuyorlar da yani.