Hocam dün kız arkadaşımın baktığı saatte %100 uyuması gerek. 02:58 yazıyor. 1 saat önceden geliyor. Yani öğlen 13:00 yazıyorsa orada aslında saat 12'de bakmış oluyor gerçekte. Kız arkadaşım da gece 01:58'de baktım çevrimiçiydi whatsappta. Sonra ben ona bir şeyler yazıp sildim galiba sohbetimdeydi ve yazıp sildiğimi gördü. Yazıp sildikten hemen sonra postegrodan bana bakmış. %100 çalışıyor. Kullandınız mı hiç çalışmıyor diyorsunuz

10 ay ayrı kaldığımızda sürekli sana bakıyordum postegrodan diyordu. Kendim de deniyorum başka bir hesaptan kendime postegro üzerinden bakıyorum hangi hesaptan baktıysam o hesap görünüyor

Bilip bilmeden yorum yapmak yerine araştırıp, deneyip kendinizin gözlemlemesi daha iyi olur bence.
Bilip bilmeden değil ki hocam. 2 Ay önce eski kız arkadaşım mesaj attı. Dedi ki her gün neden profilime bakıyorsun yeter artık falan. Ben öyle hesabı olduğunu bile bilmiyordum bile. Bizzat yaşadığım için çalışmayan bir uygulama diyebiliyorum. Uygulama algoritması bu şekilde çalışmakta. Siz uygulamayı kullanıyor ve kız arkadaşınız da kullanıyorsa havuz sistemi olarak düşünün. Kısaca siz kaynanıza sürekli bakıyorsanız random arama geçmişiniz den atıyor.