Hocam kimse benden konu açmamı istemedi. Ben yatırım yaptığım projenin büyümesini, ilerlemesini istediğim için bu konuyu açtım. Ayrıca etherconnect gibi projelere 3k dolar üzerinde yatırım yaptım hepsi de dolandırdı. Hala da dolandırmaya devam ediyorlar. Gel bir oran yapalım senle, Türk projelerinden scam çıkanların sayısı ile İngilizce projelerden scam çıkanları karşılaştıralım. Kimin sayısı daha çok çıkacak demiyorum ki pump grupları bile 10a katlar.
Ayrıca konuyu yimpaş afra çiftlik bank bilmem ne ile bağdaştırmanı da anlamadım. 😂 o vakit kapatalım marketler zincirini? Zim, a401, Koş marketler çok mu dürüst? Yani ben anlamıyorum bu ön yargı neden böyle? Yabancılar yapınca millet kaderine razı Türkler bir şeyi yapmaya çalıştıkça ***********. Nereye kadar gidecek bu? Yani her bir şey yapmak isteyen insanlara *********** damgası mı vuracağız?
Ekstradan bir Ayrıca daha; milyar dolarlık fon toplayan RACA projesi gruplarında yatırımcılara yalvarıyorlar gidin tweet atın, arkadaşlarınıza duyurun diye. Kimse sadece toplulukla uzaya çıkamaz, sadece para toplayarak da olmaz. Her ikisine de muhtaçsınız. Senin dediğin mantıkla düşünürsek ön satışa çıkan projelerin %99.9999 u neden insanlara zorla beğen, tweet at, arkadaşını üye et, hesapları beğen yaptırıyor? Güvenmiyor mu yoksa projesine? Bunu yabancı yapınca sorun yok biz yapınca adamlara bak konu açtırıyorlar oluyor işte böyle,
Önyargılarımızı yenelim artık hocam. İnsanlara bir şans verelim. En azından kendi kendimize 😉
Ben özellikle sizin yorumlarınızı inceledim. Size tavsiyem kendini kendi becerileriyle kanıtlamamış hiçbir oluşumu hiçbir markayı arkama alıp savunma yapmam. Sizde bence yapmayın. Arkadaş ''Ekşi sözlük görseli atmış.
2 sayfalık yorumlarda hep olumlu şeyler mi diyeceklerdi hocam 😅 unutma biz Türküz başkasının bize düşmanlık etmesine gerek yok. Birbirimize yetiyoruz. ''İnsanların düşüncelerine deneyimlerine saygı duymak gerekir. Sizin bu yaklaşımınız bana 37 yaşında Gano Excel firmasından kısa bir süre önce ayrılıp Kyani ponzi ile bana masa da bu sisteme giriş yapmam için çabalayan Cemal abiyi anımsattı.
Arkadaşlara başarılar