MuhammedSefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazık ki karşı tarafta enpati duygusunu göremedim, sen içtenliğin ile karşısına geçmiş ve kendini özetlemişsin fakat annesi sadece maddiyata önem veriyor, maddiyatın iyi olsaydı evlenseydin eğer emin ol gireceğin borçlarda yanında olacağını söyleyip iki gün sonra bir ton borcun altına giren kişi sadece sen olacaktın bir insana karşı konuşulurken de onu incitmemeye çalışır insan ne yazık ki kızın annesi böyle değil sadece tek taraflı düşünüyor bu şuanda seni yorduğu gibi evlenseydin de emin ol yoracaktı karınca kararınca tavsiyem hobi bul işin de en iyi ol ve çevren tarafından takdir edilen biriysen daha da çevre edinip namını salman olacak, bir zaman gelecek ki hem kız hemde annesi bundan pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak inan bana. Yaklaşık 4 senedir ne sevgili ne flört işlerine odaklanıyorum girmiyorum bile o işlere sırf daha rahat bir yaşam sürmek için. Dışarıdan gören ne kadar soğuk birisin diyor fakat muhabbete girince hiç dışarıdan göründüğü gibi değilmişsin diyerek konuyu kapatıyor ve genelde keşke seni daha önceden tanısaymışım diyerek sonlanıyor açıkcası sende bu şekilde olmaya bak sevgini içinde yaşa dışarıya vurma ki onlarda sana vurmaya çalışmasınlar hocam
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Harika birisiniz.