BugraaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşına alıp konuşsanda birşey değişeceğini düşünmüyorum hocam, kadın kızını padişah kızı sanıyor özgüven tavan yapmış aynı şekilde bende yaşadım evlendim 6 ay sürmedi 11 yıllık ilişkimiz vardı. Tavsiyem annenin bulacağı temiz kocasına sahip çıkacak takip edecek biriyle hayatınızı birleştirin sonrası çok daha kötü oluyor aynı yastığa baş koyduktan sonra unutmak o kadar kolay olmuyor.
Sizin de çok çektiğinizi sözlerinizden anlayabiliyorum. Allah herkesin yâr ve yardımcısı olsun. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Bakalım hocam belki düzelir.
HazarHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızın annesi paraya tapıyor hafız ver 3-5 bir şey sustur
O kadar kolay olsa keşke.
KRaLBaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yapman gerektiğini burada çok güzel açıklamışlar. Hem çevren hem eli öpülesi annen. Bunları dinlemeden seviyorum diye bir hataya düşersen ömrünü haram edersin. Özellikle şu çok doğru bir tespit.
"sadece kızla değil annesiyle, ailesiyle ve akrabalarıyla da evleniyorsun "...
Senin dürüstlüğüne iyi niyetini sorgulamayan bir kişi, maaşını soruyorsa bugünü yarın etme bitir.

Bunları asla göz ardı etme.
"acilen kızı bırakmam gerektiğini sadece kızla değil annesiyle, ailesiyle ve akrabalarıyla da evleniyorsun dedi."
"Anneme olanı ve biteni abartmadan anlattım. Kız arkadaşımın annesi ne dediyse harfi harfine söyledim. Annem bunları duyunca kesinlikle istemiyorum. Seni ezerler oğlum boşver dedi"
Hocam kız arkadaşım çok anlayışlı, çok merhametli, çok iyi birisi. Yemek yemeye felan gittiğimizde ben aç olmuyorum bir lokma daha alsam çıkarcam her şeyi o halde ağzıma getirir yedirir içirir annemden babamdan çok benimle ilgilenir. Böyle bir insanı da bırakmak ya da onun bir başkasıyla evlenebileceği ihtimali bile o kadar üzüyor ki beni. O yüzden gidip düzeltebileceğimiz şeyler varsa düzelteyim diyorum. Amann bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.