Oğuz hoca eğitime üye alımını sanırım durdurdu , ancak bundan sonraki alışveriş , eğitimlerinde bu yorumumu mutlaka görmeleri için yazıyorum. Eğitim çıktı siteyi yaptık ettik bugün hocam dedim site nasıl bi bakar mısın , tw ile bağlandı yarım saat sağını gösterdi solunu gösterdi bak şuraya şunu yap bunlar böyle daha iyi olurundan tutun ne varsa sanırsınız kendi sitesi gibi uğraştı. 79$ babam bunu yapmaz emin olun. Hocam bu ürün nasıl diyorum bakıyor hocam site ismi diyorum bakıyor hocam reklam şöyle diyorum bakıyor.
Ticaret ahlakı bilgisi saygısı inanılmaz yüksek. Kendisine burdanda çok teşekkür ediyorum , umarım iyi yerlere gelip iyi işler yapacağız.
@nalpagutt; hocam selamlar,
Sanırım siz eğitimi aldınız, mesajınızın üzerinden neredeyse iki ay geçmiş... Müsait olduğunuzda tecrübelerinizi biz konuyu takip edenler için paylaşabilir misiniz. Eğitim beklentilerinizi karşıladı mı? başlangıçta yaşadığınız zorluklar vs... Konu açıldığında dolar kuru 8,90 seviyelerinde idi şimdi ise malum. Herkes bir arayış içerisinde, benim de uzun zamandır girmek istediğim ancak belirsizlikten dolayı bir türlü başlangıç yapamadığım bir sektör...