LARAVEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyada bir tane kadın yok. Evlenince bosanmakda öyle kolay değil hele çocuğun olursa, sürekli kendinden ödün vermen gerekir. Kafa yapısı öyle olan bi kayınvalide ölene kadar sana çektirecektir. 7 yıllık evliyim. Gerçekten samimiyim söylediklerimde. Dik dur insanın annesi babası ölüyor acısını unutuyor, yaşandı bitti de geç. Kıza şimdi tekrar yazılsan mecbur olduğunu bildiği için 5x daha eziyet olacak hayatın. Kendine bı hobi edin, hayatını yaşa.. Kız hiç var olmamış gibi sana ulaşmasını engelle. Bu yazdıklarım şuan sana çok zor gelecek ama insan beyni çok garip uygulamaya geçince aa yapabiliyormusum diyeceksin. Umarım beni dinlersin. Yoksa çok pişman olacaksın..
Hocam ben onun bana ulaşmasını engellemek istemiyorum. Keşke yazsak konuşsak düzeltebilir miyiz diye düşünüyorum.. Yazmayınca başka şeyler yapınca günün sonunda başımı yastığa koyduğumda yine onun yüzü geliyor gözümün önüne.
bbthns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de 5 yıllık ilişkim var annesi babasıyla tanışalı 1 sene oldu daha. Ne ilk gün ne de sonrasında işsiz ve yeni mezun olmamı yüzüme vurmadılar. İş bulun evlendirelim hemen sizi dediler. Hala daha öyleler yani.
Ne güzel hocam. Keşke ben de böyle bir şey ile karşılaşsaydım.. Çok şanslısınız.
rivy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın da, zaten siz bireysel karar verecek seviyeye gelememişsiniz ilişkinizde. İlişkinin oyuncuları siz, yönetenler anneleriniz olmuş. Sağlıklı bir ilişki değil bu. 4 yıl diye düşünmeyin, zararın neresinden dönseniz kârdır.
Hocam sağlıklı bir ilişki okumuş bireylerin anlayışla karşılamasıyla olur. Para pul diyerek değil ki bizim maddi durumumuz onlardan kat be kat yüksek.
EnesErsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz Türkler gerçekten insanları mutsuz etmekte üstümüze yok… ilişkiniz musmutlu bir son ile biteceken safi mutsuzluk ile bitmiş. Şimdi tekrar barışırsanız sizin aklınıza bu tatsız olay sürekli gelecek ve kız arkadaşınız ailesiyleyken mutsuz olacaksınız, eğer barışmazsanız ikiniz de birbirinizin içinde ukte kalacaksınız, başkasıyla en ufak bir sorunda acaba onunla olsaydı Nasıl olurdu diye düşüneceksiniz.. keşke Türk aileler saçma sapan şeyleri düşüneceğine çocuklarını nasıl daha mutlu edebileceklerini düşünseler.
Hocam gerçekten Onunla olsa nasıl sorusunu kendime sormamak için onu istiyorum.
Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevmenin kaç yıllik oldugu onemli değil, 20 yillık evlilikler bitiyor. O yüzden kalbine göre daha hayırlı biri cıkacaktir eminim. Anne baba sözü dinlemek önemli çünkü bizim goremedigimiz bazı seyleri daha net görebiliyolar özelikle evlilik konusunda. Büyük konusmayayım evli degilim ama annem evlenme dedigi kisiyle evlenmem gerci uzaktan boşaması kolay ama Allah hepimize ilk onceligi para olan birini cikarmasın insallah
Hocam tabii öyle ama ne bileyim kız arkadaşım o kadar mükemmel bir insan ki.. Ama annesi her şeyi mahvetti.