Ingilterede is bulunabilir meslek ogrenmeniz sart yoksa yurt disinda iste efendim yok cashier isi bulsam calisirim yok delivery yaparim vesaire bunlarin hepsi bos isler guzel kardesim ben her defasinda siddetle tavsiyem meslek ogrenmeniz ve ingilizce ogrenmeniz sart yurt disi ya tutarsa diyerek gelisi guzel hayaller alemi degil

kendinizi rahat bir sekilde ise atabilecegin hizmet sektorunde isler olmali ornegin asci , borekci , kebabci donerci ,------ ( tesisatci , tamirci ,sogutucu isitici teknisyeni veya ustasi neyse , kaportaci , insaatta usta uzman vesaire , cok iyi bir pastaci , ) bak bu meslekler varya daha ucaga binmeden ver ilan seni havada kaparlar ilanin altinda birbirine bile girerler ben sana garantisini simdiden veriyorum aksini iddia eden varsada gelsin yorum yapsin goreyim

bol sans

bu parantez icindeki mesleklerden birinde veya bir kacinda usta ol isten anlamayan bir cok insan var parasi var dukkan bile acar isterse adam 13 14 anahtari hayatinda hic gormemis olsa bile

ornekmi istiyorsun amerikada adam tir soforu restorani var baska islerde yapiyor Alan genis heryer turkiye degil guzel kardesim imkaninizi genisletin biraz akilli olun uyanik olun hizmet sektorunde her zaman para kazanir is sizin ayaginiza gelir daha bunun aksi olabilirmi