AyAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet başarılı, emeğinize sağlık.
Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet güzel olmuş, eline sağlık.
Teşekkür ederim vakit ayırıp değerlendirdiğiniz için.

orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar kötü değil mi bilgi paylaştığımız bu nadide mecrada art niyetli arkadaşlardan korkmamız…

Neyse konumuza döneyim hocam. Siteniz çok güzel bence ama biraz daha yazıları büyütmelisiniz ve görselleri de ekranda minicik kalacak şekilde değil tam doldurup göze hitap edecek şekilde düzenlemelisiniz bence. Bu tarz minimalist tasarlanan sitelerde nedense search consoleda özellikle -Adsense reklamı da kullanırsanız- mobil uyumluluk sorunu olabilmekte. Ayrıca görselleriniz kesinlikle yazı içermemeli. Alan itibariyle finansta zor ancak üstüne bir de yazı gelince karmakarışık oluyor. Başarılar dilerim!
Maalesef öyle, yarın bir gün aynısını görürsem şaşırmam zaten. Adsense sokmayacağım bu siteye hiç işim olmaz İçerik sorunu da yaşatmadı çünkü blokların arasında kodlar gizli sadece bazı yazılarda amp sorunu çıkıyor son 3-4 gündür o kadar (amp olmadığı halde) Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

FreeLee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ciddi bir site gibi duruyor. renkleri uyumlu ama bence sağ taraftaki menünün ekran kaydıkça gidip gelmesi göz yoruyor. amacım ukalalık degil, tasarımdan da anlamam sadece son kullanıcı olarak görüşüm
Siz bunu yazarken bende yapıyordum, yeni fark ettim.. üstad Çok daha hoş oldu teşekkür ederim.

irfanca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettim, bakabilir miyim
Cetain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de merak ettim, bakabilme şansımız var mı
Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göremedim linki hocam.
MaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göremedim ama ince eleyen sık dokuyan bir yapın var, muhtemelen güzel olmuştur. Başarılar.
Özelden link gönderdim