Youtube Sanal Eğitimleri Kanalı olarak Kesinlikle öncelikli olarak tavsiyelerim şunlar;
1- Görüntü kalitesi
2- Ses kalitesi
3- Başlık
4- Açıklama
5- Video Etiketleri
6- Kapak Fotoğrafı
7- Konuşmada akıcılık
8- Videoları efektlerle çekici hale getirmek
9- Videoları sosyal medya platformlarında paylaşmak
10- Çok uzun değil, insanların sonuna kadar izleyeceği türden videolar yapmak. Yani 2 dakikalık bir video sonuna kadar izlenirken, 20 dakikalık bir videonun 10.dakikada terk edilmesi durumunda, 2 dakikalık videonun daha çok önerilenlerde gösterilme şansı vardır.
11- Haftada 3 ten fazla video yüklemeyin. Her videoya izlenme şansı tanıyın ki, her yüklediğiniz videonun önerilenlerde yükselme şansı artsın.
12- Google Ads reklamları ile videolarınızı daha fazla kitlelere ulaştırarak, kanalınızın markalaşmasına ve abonelerinizin artmasına yardımcı olun.
13- Her olumlu yada olumsuz yorumlara dönüş yapın. Olumsuz yorumlara demokratça cevaplar verin.
14- Rakip konseptteki kanalları inceleyerek, izleyicilerinize onlardan daha fazlasını vermeye çalışın.
15- Hakkınızda bölümünde insanların sizlere ulaşabileceği mail adresiniz, discord veya diğer iletişim bilgileriniz olsun.
Yani şimdilik aklıma gelenleri sıraladım. İnşallah faydası olur. Başarılar diliyorum.
Youtube Sanal Eğitim Kanalı
Metin Demir