Hocam durdunuz durdunuz şu ortamda mı değişmeye karar verdiniz ?
bir yerden başlamak gerektiğini düşünüyorum şuanda belki iyi günlerimiz daha kötü günlerimiz de olabilir bilemeyiz bir an önce harekete geçmem lazım.
Dışardan nasıl görünüyor bilmem ama karavanda yaşamak hiç öyle kolay değil, derdi tasası bitmiyor. 1 hafta tatil yaptık ama yok yani öyle uzun süre olacak iş değil en azından bizim için. Önce bi kiralayıp deneyimleyin karavan da yaşamı
hocam bazı şeyleri göze aldım ben zaten. değişim yorucu olacak biliyorum ama sabır edeceğim.
En başından bir youtube kanalı açın, takip edelim
kamera karşında durmayı becerebilirsem bir kanal açacağım.
Tebrikler, yolun her daim açık olsun.
teşekkür ederim.
ustam kararlı olduğun belli, su işini bedavaya getirebilirsen zaten masrafların yarısı çıkmış olur ortalama, ve önemli bir konuyu atlamışsın oda pis su gideri, bu konu cidden önemli eğer etrafa koku yönünden rahatsızlık verirsen aynı yerde fazla kalamazsın,
çok zor olacak senin için ve baya bir sabırlı olman gerekiyor ilk aylarda, bende çok araştırma yaptım hatta imzamdaki sitemde konularda açtım inceledim. sana kolay gelsin, inşallah herşey istediğin gibi olur.
hayır atlamadım aracı alıp karavana dönüşüm sürecinde detaylı düşüneceğim atık su olayını.
Sanaldan serbest yaşamaktan kastın ne hocam o kısmı anlamadım.Eline para geçmez ise internet sektörüne belli olmaz o zaman ne yapacaksın? bence kendinizi internete adamayın zamanında güzel gelirli sitem vardı bir google güncelleme yaptı hitlerim gelirim yüzde 90 düştü.
İnternete bel bağlamayın derim çalışacak durumunuz var ise kesinlikle normal çalışın.Eğer yaşınız daha genç ise önce yıllarca calşıın kenarınıza atın sonra da o parayla alacağınız araç ile uzun yıllar yaşayabilirsiniz + ek olarak internetten gelir elde edersiniz.
sanal serbest çalışma kısmı benim ek işim olacak boş vaktimi değerlendirmek amaçlı asıl işim ise konaklama bölgelerinde satış yapmak simit vs. bu yöntem ile aç kalacağımı düşünmüyorum zaten minimal bir yaşam da olacağım için bol kepçeden olmayacak her şey kazanılan parayı da birikim yapacağım kenarda bir miktar para bulunduracağım ne olur ne olmaz