Keşke güvenebilsem hocam doğal bir zeytinyağı bulmak çok zor her türlü hileyi hurdayı gördüğümden güvenemiyorum bir yolu varsa kanıt için alabilirim
Valla hocam ürünleri kendim topladim, kendim götürdüm, çekiminden tenekelere doluma kadar başında bekledim. Kendim yükledim eve getirdim. İstediğin testi yapabilirsin. İlçe tarımın 400-500 ₺ gibi rakam istiyor. Ben labaratuvara göndermedim. Fabrikada asit orani 0,3 te geldi 0,6 da geldi. Ama bana satarken maksimum 0.8 de dedi.
Şimdi ünlü markalara yorum yapmam yanlış olur ama bir kaç ürün markası toptan almak istedi ben satmadım. Ben zeytinin dibine düşen ürünleri toplamam sonucta kendim de yiyorum aynı yağı. Ama dip toplayip satanlar da var vicdani bir mesele. Bahce çamur oldugu için araçla gidemiyorum. Dibine dökülenler olduğu gibi ağacın dibinde duruyor.
Alım yapan arkadaşlara sorabilirsiniz. Fiyati elimden geldigi kadar aşağıda tuttum ama komisyon ve kargo maliyeti gerçekten çok yüksek. Elden satsam daha mantıklı gibi. O yüzden stogu güncelleyince fiyatlari da güncellemek zorunda kalacağım.
Hocam hayırlı satışlar dilerim. Bayağı tatminkâr ve de tatlı görünüyor. 🙂
Teşekkür ederim hocam allah razı olsun 😊