Zamanında bitcoin Türkiye'de duyulmaya başladığında da benzer şeyler söylenmişti. Çünkü insanların mantığı henüz almıyordu bazı şeyleri. Tek mantık somut varlıktı. Yani para dediğin elde olur, sanal para mı olur diyorlardı. Aynı şey bunun içinde geçerli olabilir. Bence ileri görüşlü girişimci ve yatırımcıları takip etmek lazım bu tür konularda. Özellikle radara uluslararası ün yapmış insanlardan ziyade benzer alanlarda yatırım ve girişimlerle kendini ispat etmiş insanları takip etmeli diye düşünüyorum. Mesela Elon gibiler tehlikeli.
evet öyleydi ama insanlar da alıştı artık. metaverse coinlerle de bağlantılı olduğu için bu geciş ona kıyasla daha rahat olacak. şahsen bu arsa işi aşırı mantıklı, konuyu araştırmadığım için bilmiyorum eğer sağlam projeler varsa erken davranmak baya iyi kazandırabilir.
ben sonuç odaklı olduğum için bana hala ters geliyor. ready player one filmindeki gibi gerçek hayat tamamen sanal aleme taşınmadıktan sonra sırf kazanç için uğraşmak istemiyorum çünkü para hayattaki tek motivasyonum değil, böyle şeylere hevesleniyorum ve istediğim dünya var olmadığı için moralim bozuluyor (: o yüzden uzak duruyorum. bu işin ölene kadar istediğim noktaya geleceğine de ihtimal vermiyorum. bu yüzden benden öncekilerin yaptığı gibi bende gelecek nesle miras bırakmayarak soyumun lanetini devam ettireceğim asdfas