Lyc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödüllü reklam sınırlaması konusunda bir SINIR/LİMİT kuralı yok. 2 yıldır yayında olan oyunumda sınırsız ödüllü reklam gösteriyorum ve günde 2000-3000 arası izlenme alabiliyorum.
Bu konuda şöyle takıntılar var. Google bir sorunun cevabını politikalarında belirtmediyse, cevap bildiğiniz düşündüğünüz gibidir.
Ayrıca reklam sınırı olmasının sebebi, gösterilecek reklam havuzu tükendiği zaman çok düşük kazanç oranlarıyla gösterilir reklam. Yani 20 reklam izlettiniz, havuzda reklam tükendi daha önceki bir reklamı gösterdi ama atıyorum %90 az kazanç teklifi ile.
Bunlar tamamen benim deneyimlerim, reklam gösterim sayısı arttıkca kazanç yüzdem düşmekte. Ama bu konuda bir sınır olduğuna dair bir kural görmedim duymadım. Sadece bazı oyunlar bunu 5 ila 10 arası limitliyor bence bunun sebebi gelir yüzdesini az ama yüksek tutup insanları reklamdan bezdirmemek.
@Lyc; Çok teşekkür ederim değerli bilgilerinizi ve deneyiminizi paylaştığınız için. İnanın hiç bir yerde cevabını bulamamıştım
Son olarak, ödüllü reklamların kazancı sizce iyi midir sizin 2k-3k ortalamanıza günlük ne kadar bir kazanç bırakıyor sizin için özel değilse onu da paylaşırsanız çok memnun olurum.