Önem vermediğimiz şeylere önem veriyormuşuz gibi yapmamızdan sıkıldım. Her hangi bir okula gidiyorum, kimse bölümden, okuldan memnun değil. Bir iş yerine gidiyorsun kimse pozisyonundan memnun değil. Kimse kendi konumundan memnun değil ama başkalarına akıl veriyor.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Demokrasi_indeksi Demokrasi veya İslamiyet ile ilgili kaygılarınız varsa gitmeniz gereken yer kardeş ülke Azerbaycan veya Rusya veya Çin veya Singapur veya Suudi Arabistan veya İran veya Malezya değil.
Amacım sizi kırmak, yargılamak veya iftira atmak, üzmek değil ne yapıyorsanız veya yapmak istiyorsanız aynısını yapıyorum. Siz benle kaç kere oturup benim zihinsel yapımın sağlıklı olup olmadığı kadar tanıyabildiyseniz yada birinin psikolojik veya psikiyatrik "hasta" olduğunu anlayabilecek bilgileri, hayat geçmişini ve amacını bildiğinizi iddia edebiliyorsanız bende sizin gibi kolay bir şekilde bildiğimi iddia edebilirim. Tiksindiğiniz veya tiksinmeniz gereken şey içinizdeki
kibriniz.
Tıp'ı kazanıp, Tus'u kazanıp, Uzmanlığını eline alan onlarca Uzman doktordan bir kere hayatımda sen hastasın diye bir laf duymadım. Kendini ne sandığını bilmediğim biri gelmiş sen hastasın diyor.
Tamam kardeş sen haklısın. Muhteşem zekan ile beraber ömür boyu siyasal islamcıların koltukları arasında yaşamanı temenni ediyorum. Eğer sen ve başımızdaki yöneticiler müslümansa ve müslümanlık buysa . Ben hepsini inkar ediyorum. Ben kafirin önde gideniyim. Şimdi şu taraftan uzaklaşın lütfen =>