mericyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlaşılma olmasın bir eleştiride bulunacağım. Umarım eleştirimi alırsınız.

Paramı alacak mıyım ? Müşteri beğenecek mi ? gibi sorunlar freelance çalışanların 1 numaralı kaygısı olduğu için bu şekilde çalışmalarda öncelikle ücretin yarısı alınır, tam alındığı bile olabiliyor. Bu gibi kaygıları olan çalışanlardan bir performans bekleyemezsiniz.
Anlıyorum sizi müşteriyi memnun etmeye çalışıyorsunuz fakat, müşteriyi memnun etmenin ilk anahtarı çalışanı memnun etmekten geçer. Bu şekilde bir çalışma arkadaşı arıyorsanız tavsiyem freelance değil de tam zamanlı bir çalışan aramanız.
Merhaba,

Evet, (İş bittiği takdirde müşteri de onay verecektir) sonrasında anında ödemenizi alırsınız, uyumadığım takdirde

Ne zaman ne işi alacağım belli olmuyor + Çalışabileceğim bir arkadaş olmadığı için zaten iş alamıyorum ve bilmediğim işleride almayacağım diyeceğim ama çalıştığım konularda azda olsa bilgi sahibiyim.

O yüzden bildiğim işi yapıp yaptıracağım.

Ödeme konusunda ise zaten ben x kişiye y kişiye işin ödemesini almadan tamamdır bu işe başlayabilirsiniz demeyeceğim, Ben ödemesini alıp 3 kişiyi de garanti altına alacağım.

Şimdiden 15 kişi ulaştı bile beklediğimden daha fazla mail geldi, güveni için herkese teşekkür ederim.