Dostlar merhaba

Yaklaşık 1 sene önce çok severek satın aldığım Huawei Matebook X Pro 2020 ultrabook cihazımı düğün masraflarım sebebiyle satmak zorundayım.
Kız tarafı sağolsun bol bol altın bilezik istemesi sebebiyle severek kullandığım laptopumu gözden çıkarttım25 inde nişanım var dolayısıyla bu hafta satışın olması gerekmekte.
Hala para yetmemesi durumunda 50 cc Arora Kasırga motorumu da satmayı planlıyorum ( Onun talipleri varsa ayrıca dm atabilirler. 5 bin km, kırmızı renk, ön lastik değişti 4 mevsim takıldı )
Laptop Hakkında:
Huawei teknolojisini bilenlerin ve çok sık seyehat edenlerin tercihi olan bir dizüstü ultrabook.
1,33 kg ağırlığı ile elinizde kitap gibi taşıyabilirsiniz.

Ürün linki: https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-x-pro-2020/

Boyut : 13.9 i
İşlemci : 10th Gen Intel® Core™ i7-10510U İşlemci, 1.8 GHz 4 çekirdek, 4.9 GHz'ye varan Turbo
Depolama : 1 TB NVMe PCIe SSD
Bellek : 16 GB LPDDR3 2133 MHz
Grafik : NVIDIA®️ GeForce®️ MX250 , Intel®️ UHD Graphics
Ekran Kartı Hafızası : 2 GB
Ekran Kartı Tipi : Harici
Ekran Çözünürlüğü : 3000 x 2000
Klavye : Tam boyutlu arkadan aydınlatmalı chiclet klavye | Parmak iz ile çalışan güç düğmesi | Multi touch özelliğe sahip touchpad
Ses : Hoparlör x 4 | Mikrofon x 4
Renk : Gri
Özellikler : Dokunmatik ekran, parmak izi ile çalışan power butonu, İnce çerçeveli ekran, Multi touch özelliğe sahip Touchpad

Fiyat 15.000 TL
Takas olarak sadece bilezik olabilir

Cihaz hakkında daha detaylı bilgi için Shiftdelete veya diğer teknoloji kanallarını izleyebilirsiniz.
Cihazı ofiste kullanım için almıştım ve aldığımız günden beri ofisteki herkesin merak ettiği bir cihaz oldu.
Cihazda çizik, kırık vs bulunmamaktadır, gayet temiz kullanıldı.
Bilgisayarla tüm Adobe (Photoshop, Illustrator vs) programlarını rahatlıkla kullanabilir. Ai, Ps, After Effect gibi programları rahatlıkla kullandım.

Cihaz Huawei mağazasından satın alındı.
Garantisi devam etmektedir (1 sene daha Huawei Türkiye garantili)
Kutusu ve ambalajı mevcut.

Yanında 1000 TL değerinde HUAWEI CD Dizüstü Bilgisayar Sırt Çantası - Siyah hediye verilecektir.
Yanında 350 TL değerinde hiç kullanılmamış HUAWEI MateDock 2 hediye verilecektir.

Not: Cihazın sıfırı stoklarda bulunmuyor, yeni çıkan modeli ise 22 bin tl ye satılmaktadır.

Cihaz elden teslim edilecektir, elektronik cihaz olduğu için kargoya veremiyorum. Dilerseniz ofis ortamında test ederek kontrol edebilir veya istediğiniz bir konuma getirebilirim.