osawashere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıl karavan hayatı yaşamış birisi olarak öncelikle kararın için tebrik ediyorum.
Bir kaç konuda sadece hatırlatma yapmak isterim;
su konusunda minimumlarda davranır ve minimal yaşama alışabilirsen bir daha vazgeçemeyeceğin bir özgürlük seni bekliyor.
Karavan yapacağın aracın üstüne yada sağına soluna karavan olduğuna dair ibareler koyma. Bazı aklı evveller sırf gıcık oldukları için şikayet edebiliyorlar.
ve Mutlaka güneş paneli ve akülerini sık sık kontrol et, aksi halde bir yerde çat diye kalabilirsin.
Ek iş yapmayı düşündün mü ? ve dediğim şekilde işler yapılırsa tutulma olasılığı var mı tecrübene dayanarak bunu sormak istiyorum hocam cevaplarsan memnun olurum teşekkürler.
Benim tanınma gibi bir niyetim yok zaten o yüzden sade bir karavan modeli olacak sağında solunda youtube ve instagram adresleri bulunmayacak yani.

bytulu16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam su - enerji-internet önce bu 3 ünün size aylık maliyeti ne olacak nasıl olacak bunu ayarlayın derim , yolcuların dikkatine diye youtube kanalı var 2 senedir ne cektilerse bu 3 unden cektiler.
su olayını bedavaya getirebilirim, enerji olarak da güneş panelleri olacak internet için de vın türü modemler kullanacağım.

anildnmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam köklü bir değişiklik insanı ilk başta çok zorlasa da güzel yönetildiğinde ilerleyen dönemlerde size çok çok fayda sağlar. Güzel yavaş ve kararlı adımlarla bu süreci güzel atlatmanız dileğiyle
değişim sancılı olacak biliyorum. ama başarmak istiyorum