alibulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video bana hiç samimi gelmedi. Evin kapısın da durduğunuz için tabi ki yüksek ses gelecektir. Belki evinizin için de odanız da olunca ses daha az gelebilir. Kapıyı açıp telefonu kapıya tuttuğunuz da sesin az gelmesi beklenemez. Belki köpeği siz kızdırdınız da havlıyordur? Çözüm olarak kapı tarafına bir yalıtım yaptıktan sonra çözülür. Zira size böyle yandan ses geliyorsa üst veya alt komşuya sizin 2 katı gittiğini unutmayın. Onlar şikayetçi olmamışsa bura da bir sorun var demektir. Genel de apartman da ki insanlar soğuk davranıyorsa veya insanlarla kaynaşmamışsa tehdit olarak görebilir. Her sese havlamasına gelirsek maalesef istediği için değil korktuğu için havlamakta. Yani evde tek ve kimse yok. Bu duruma kötü olsa da alışacaktır. Çözüm olarak kapı tarafına bir yalıtım yapmalı. Köpeği kapıdan uzan bir yere koyarsa maalesef odalar da kilitli kalınca daha çok havlamakta. Bir süre sonra bu durum kötü de olsa alışacaktır. Şimdi bahçeli ev de otur bak köpeğe desek olmaz. Artık öyle evler milyon tl değerinde. Öyle olsa kimse hayvan sahiplenemez. Sesi yankıdan dolayı yüksek gelmekte. Büyük bir ihtimal küçük burnunu kapı altına sokup havlıyor. Yalıtım o işi çözer.
Diğerlerinin şikayetçi olmadığını nereden biliyorsunuz? Site yönetimi daha pazartesi günü başka biri tarafından şikayet edildiğini belirtti ve onlarda her defasında uyarıyor. Ne yapabilirler bilmiyorum ama bir tek rahatsız olan biz değiliz. Ayrıca elimde bir çok tarihlere ait her odadan videolar mevcut dilerseniz iletebilirim. Bu videoyu koymamın sebebi bugün çektiğim video olması diğer videolarda da kapıdan var fakat evin içerisinde ses kaydı yapıldığında duyduğunuz kadar algılayamıyor sesi. Ayrıca yalıtım konusunda işlem yaptım kapıda ama yeterli olmadı farklı bir ürün alıp takacağım yakın zamanda ama benim uğraştığım kadar sahibinin de uğraşması gerekiyor.