WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalara gitmem gerek zaten hocam büyük ihtimal çünkü bazı zamanlar simsiyah birilerini (hayvan veya insan gibi) görüyorum. Bazen görüyorum ama sıklıkla değil o bazen dediğimse geceleri. Eğer geceleri teksem görüyorum.
Geçen sabah 4'de hastaneye gidiyorum her yer karanlık daha gün ayılmamış. Yolda giderken arabamın önünde sanki kedi gördüm gibi freni bi koydum indim gerçekten kediye mi çarptım diye hiçbir şey yok ortada. Hemen arabaya bindim yol kenarında simsiyah kedi; gözümü kapatıp açtım yok. Şimdi bunları söylerken bile diken diken oluyorum.

Akşam karanlık çöktüğü an; evde kimse yoksa eve girmem! Önceki işim madendi ve madendeki bürodan evrak almak için akşam mecburiyetten 20:00 gibi yola çıktım. Yolda müzik açtım, madeni görüyorum ama daha 1 saat falan yol var. Bende merkezde ki çarşıya gittim ve petrol ofisinin kenarına park edip durdum, madene gece çıkmadım. Normalde sabah 9'da mesaiye getirmem gereken evrağı öğlen götürdüm ve bunu patrona ilettim sağolsun anlayış göstermişti.

Eğer müzik açarsam ya da uğraşacak bir iş bulursam kafa dağıtıyorum ama bulamazsam ve yoldaysam sürekli tabela okurum
hocam nerede kalıyorsunuz? doğu tarafında çok iyi hocalar var özellikle siirt-ziyaret veysel karanide , araştırmanızı öneririm.

bir an önce halledin kötü bir durum Allah Yardımıcınız Olsun.