Bir kartın teslimi 7 ila 15 iş gününü bulabiliyor. Eğer size anlık lazımsa şok markette satılan ininal,papara veya bimde satılan fups lardan alın. Olmadı bazı bankalar hızlı kart veriyor akbank,ziraat.
Kart tesliminde ise sorumlu, kuryedir. Yani kurye sizi geçiştirmişse firma kuryeye tekrar teslimi için bir tarih belirtir özetle yine siz mağdur olursun. Firmaların kendi kuryerleri yok (firmalardan kastım bankaların) Şöyle oluyor mesela akbank kart yenilediniz ptt ile size gönderirler ama sözleşme imzalanması gerekiyorsa kurye aracılığıyla oda kuryenin bağlı olduğu firma ile alakalı. Özetle burdan ana firmayi suçlamak yerine kuryenin çalıştığı firmaya şikayetiniz bildirmeniz daha faydalı olur. Bende benzer sorunu yaşadım 15 günü geçti elime ulaşmadı şikayet kaydı oluşturdum kurye firmasına sorunum 1 günde çözüldü.
Ek olarak tosladan katıldığım tüm kampanyalardan yararlandım. Bir sorun yaşamadım ben. Bir ara toslada cashback iade etmedi canlı müşteri hizmetine bağlandım 1 gün sonra iade ettiler.