realmerciless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,

bugün bir arkadaşım için 2 adet iphone 13 pro 256 gb lazımdı baya bir araştırdık, trendyolda en düşük fiyat 23.500 tl civarıydı en son nedense aklıma apple.com geldi. Baktık ki appleda telefon 21.199 tl 😀 ama gönderim tarihi 3 hafta yazıyordu 2 adet sipariş verdik şimdi sorum şu olacak acaba apple bu siparişi iptal edebilirmi yada bir sorun çıkar mı? ödemesini aldı telefonunda. Nasıl oluyorda bu kadar uçurum oluyor site ile e-ticaret siteleri arasında?
Ben Kasım ayında sipariş verdim. (Eski fiyat) O zamanlar 4-5 hafta teslimat görünüyordu. Tahmini teslim tarihi olarakta 4-10 Ocak arasını gösteriyordu. 3 gün önce sipariş Gönderime Hazırlanıyor'a döndü. Benden 1 hafta önce sipariş verenlere göndermeye başlamışlar. Fiyat artsa bile gönderim sağlıyorlar. Sadece bazı gruplarda fatura ismi ve kredi kartı bilgileri uyuşmadığı zaman iptal ettiklerini yazan kişilere rastladım. Apple 3D kullanmadığı için eğer kredi kartı ve fatura isimleri aynı değilse iptal olma durumu olabilir ancak onun dışında iptal edilmez.

şimdiden hayırlı olsun.