Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin düşünce yapınız gerçekten sağlıklı değil. Suçu sokakta ağız dalaşı yaptığım adama atmıyorum. Yaşadığım ülkeyi, yaşadığım toprakları,, yaşadığım ekonomiyi, vs vs belirleyen ve ülkeyi bu rezil duruma sokan insanlardan bahsediyorum. Zararı olan insanı hayattından çıkarabilirsin ne demek, gerçekten ne içiyorsunuz ? Bana zararı olan şey yönetimdeki siyasal islamcılar. Nasıl çıkartmamı tavsiye edersiniz hayatımdan ? Ülkeyi mi terk edeyim vatandaşlıktan mı çıkayım?

Sorun tam olarak sizin gibi düşünen insanlar. Herşeyi hak ediyorsunuz. Umrumda değil hak ettiğinizi yaşayabilirsiniz. Biraz ötede lütfen...
Çok özür dilerim eminim ki şu konuşmamıza kadar çok umrunuzdaydım. Her kazandığınızı, elde ettiğinizi, davranışınızı benim için, benim önceliğimde gerçekleştiriyordunuz sizi sinirlendirdim bu sebeple artık umrunuzda değilim...

https://www.youtube.com/watch?v=cNO60EOv0m4

Solcusu, sağcısı kendi politik veya dini ideolojinizden, doğrunuzdan, yanlışınızdan, hatanızdan, giydiğinizden, konuştuğundan çok başkalarının doğrusuna, yanlışına, giydiğine, kazandığına karar veren, önem veren her şeyi bilen sen değilsin de benim her şeyin sorumlusu.

Her sevmediğinize, doğru - güzel görmediğinize yallah batı ya yallah doğuya diye diye kendin gibi olmayana işte kapı de sonra neden böyleyiz hep senin gibiler yüzünden deyin.

Ramazanda bir şeyler yediği için dayak yiyene oh olsun diyen ile 10 Kasım Saygı duruşunda, yürüdüğü için dayak yiyene oh olsun diyen insanların birbirinden farkı yoktur.