1 hafta önce sırf codecanyon için bir eklenti geliştirdim. Tamamen faydalı yapılmamış birşey idi, eğer satışa çıksa 2 tarafda gayet güzel kazanabilirdi.
1. gönderimimde açıklama biraz kısaydı sonra düzelteceğim diye not düşmeme rağmen açıklamadan dem vurmuşlar.
Yaptıkları dönüş: açıklama kısa ve resimlerle ilgili bir hata
2. yeni bir yükleme yaptığım için kabul etmediler önceki düzenlemem gerekiyormuş, profilde adam gibi listeletmedikleri için göremedim.
3. yaptığım değişiklikler yansımadı ilk başta sonradan baktığımda yansımıştı ama gelen cevap 1. seviydekiyle aynı başa döndük. 1.5k destan yazdım 10 maddelik dökümantasyon oluşturdum insafsız bir bak adam gibi yorum yap.
az önceki gönderimimde feedbacke küfürü bastım, ben bukadar kılçık insanı ömrümde ilk kez görüyorum. 3 kere göndermek için harcadığım emek ve eforu scripti yazarken harcamadım, red gelirsede umrumda olmaz
I made the necessary arrangements and created a new item, but you refused and told me to update the plugin I sent before. I updated 2 times from my profile, but it did not reflect because your * system does not work properly. This is my last try, if you refuse * you all