Durum : Satıcı Hesap Türü: Youtube Web Hesap Tarihi: 2016 Pin: Pinli / Pinsiz Ödeme Alındı mı : Ödeme alınmamış Adres onayı: TR Onaylı Onaylı Site Sayısı: 0 Site Telif/ İhlal sorunu yaşandı mı?: Hayır Kesinleşen Ücret: 84 Kesinleşmeyen Ücret: - Hesap için istenen fiyat : Taban fiyat 250 Mail ile mi devrilecek: Evet/Hayır Ödeme Türü: Banka Ek notlar/detaylar:
Hesap r10 da birinden alındı pinli olduğu için almıştım satan kişi siteler kısmı açık olacak gösterdi o nedenle almıştım ben tüm detayları yazacam ona göre alacak arkadaş bilerek alsın kullanırım sorunu gideririm diyen alsın lütfen satış sonrası geri iade alınmayacaktır.
Hesap normalde 1. fotoğraftaki durumdadır aşağıdaki şekilde ancak sorunları giderdim deyip site eklersen her yer açılıyor siteyi onaya gönderirseniz başka hesabınız var diyor 1. resimdeki alan geliyor gün içerisinde yani 1. resim oluyor tekrar.
Hesabın açılış tarihi 2016 görünüyor hesap ilk mail mi bilemiyorum ancak ilk maili olduğunu da sanmıyorum. Tüm resimlere bakarsanız zaten kafanızdaki soru işaretleri gidecektir ekstra sorusu olan whatsappdan yazabilir ancak konuyu okumadan lütfen yazmayınız.
Hesap başlıkta belirttiğim gibi sorunludur
TIKLA İLETİŞİME GEÇ
Adsense Görselleri