Merak ettim 50.000₺ nasıl tuttu ?
herangibir yazılım şirketi yada bünyenizde calısan bir elemana şahsınıza özel bu tarz bir projeniz oldugunu iletin. size neyin ne kadar tutacağını anlatsın hocam ama sizin için kısaca özetlemek istiyorum.
Not: tabi kurumsal bir şirkete yaptırıyorsanız bu rakamlar geçerli. gidip öğrenci bir developer arkadaşa belki 500 tlyede yaptırırsınız ama 2 gün sonra scripti hem başka kişilerde görürsünüz. hemde beklentinizi tam olarak karşılıcak bi takım şeyler eksik olur . bu sizin vizyonunuza ve hayal gücünüze kalmış. böyle büyük projeleri 1 2 bin tl gibi rakamlara yaptıracağınızı düşünmüyordunuz heralde?
50 bin tl şuana kadar bünyemde calısan yazılımcılara ödenen tutardır. merak ettiğiniz için söylim

kimse babasının hayrına iş yapmıyor.
örneğin theme forest üzerinde bir tema almak isterseniz 59 dolara bunu uygun fiyata alırsınız. ve aslında o ürün 59 dolara ucuza satılır ama sürümden kar eder yazılımcı 1000 kişiye satarsa 5900 dolar para yapar. ama aynı yazılımcıya kendinize özel ve başka kimseye satılmıcak bir yazılım yaptırırsanız size vereceği rakam çok çok farklı olacaktır. bu iki ayrımı yapabileceğinizi tahmin ediyorum.